חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה עם דג של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקת דגים פיקנטית
שקשוקה עם דג של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקת דגים פיקנטית
הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתי פילה דג דניס,סלמון,בורי,מוסר....
7 שיני שום פרוסות דק
6 עגבניות תמר מקולפות וקצוצות לקוביות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 פלפל ירוק חריף פרוס לפרוסות דקות
מלח לפי הטעם
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כף רסק עגבניות
1/2כפית כמון טחון
חופן קוסברה או פטרוזיליה קצוצה
5 ביצים
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מנקים את הדגים וחותכים כל פילה לכמה פרוסות קטנות.
2.במחבת עם השמן מטגנים את הדגים מתבלים במעט מלח ופלפל שחור
עד ההזהבה בצד העור ומוציאים (מניחים בצד)
3.באותו מחבת מטגנים את השום כדקה מוסיפים את הפלפל הירוק החריף לעוד חצי דקה
מוסיפים את הרסק עגבניות ומערבבים היטב מוסיפים את העגבניות ושאר התבלינים
ומטגנים תוך כדי עירבוב כ 3 דקות עד קבלת עיסה אחידה.
4. מוסיפים 2 כוסות מים מנמיכים להבה מכניסים את הדגים ומבשלים כ 5 דקות
5. מוסיפים את 5 הביצים (ביצי עין בתפזורת על פני המחבת) ומבשלים עוד 4-5 דקות
6. מוסיפים מעל את חופן הפטרוזילה ומבשלים עוד 2 דקות.
7. מוסיפים זרזיף מיץ לימון (לא חובה)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף שגב משה
שתף את המתכון