חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ותפו"א ברוטב עשבי תיבול ותימין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ותפו"א ברוטב עשבי תיבול ותימין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
7 נתחי עוף
4-5 תפו"א קלופים וחתוכים לרצועות
1 בצל גדול חתוך לשמיניות
¾ כוס מים רותחים
2 תיבוליות קנור "עשבי תיבול"
מלח
פלפל שחור
¼ כוס שמן זית
כורכום
פטרוזיליה טריה קצוצה או 1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף תימין יבש
אופן ההכנה
לסדר בתבנית את נתחי העוף, תפוחי אדמה ובצל
להמיס במים הרותחים את קוביות התיבול, ולערבב.
לערבב יחד בקערית את שאר החומרים, להוסיף את המים הרותחים המתובלים ולערבב.
לצקת על העוף ותפוחי האדמה.
לכסות את התבנית בנייר כסף ולאפות שעה בחום 200°c לאחר שעה להסיר את
נייר הכסף ולהמשיך את הבישול עוד כ ½ שעה.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון