הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פילה דג חרב
2 כפות שמן זית
מיץ משני לימונים
½ צרור כוסברה קצוצה
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 בצל ירוק קצוץ דק מאד
1 ס"מ זנגביל קצוץ דק מאד (או מגורר)
¼ כפית מלח
אופן ההכנה
צורבים את נתח הדג כדקה מכל צד על מחבת פסים משומנת ולוהטת. מוציאים מהמחבת ופורסים דק ככל שניתן. מניחים את פרוסות הדג על צלחת הגשה נאה.
מעבירים את יתר המרכיבים לצנצנת ומנערים היטב. מזליפים את תכולת הצנצנת על פרוסות הדג ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון