הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פריקה
½ כוס אפונה ירוקה
1 גזר מגורד
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
¾ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
½1 כוסות מים
פטרוזיליה טריה קצוצה
אופן ההכנה
לנקות את הפריקה לשטוף ולסנן.
לטגן את הבצל עם 4 כפות שמן זית עד להשחמה קלה, להוסיף את השום ולערבב
כחצי דקה. להוסיף גזר ואפונה, ולערבב.
להוסיף את הפריקה, לערבב להוסיף תבלינים ומים להביא לרתיחה ולבשל על אש
גבוהה עד שהמים נספגים. להעביר לאש נמוכה ולבשל עוד כ-20 דקות בסיר מכוסה.
להניח מתחת לסיר משטח מבודד.
לקראת סוף הבישול להוסיף את הפטרוזיליה .ולערבב.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון