הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
1 טונה עם שמן לאחר סינון
מלח .פלפל לבן לפי הטעם
4 מלפפונים חמוצים
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי האדמה מכניסים למכשיר ונוצרים קוביות קטנות של תפוחי אדמה
מפוררים את הטונה לאחר סינונה (השמן שבתוכה מנוצל כתבלון)
את המלפפונים גם חותכים בקוצץ הירקות לקוביות קטנות, מתבלנים במלח ופלפל ומערבבים
מי שאוהב יכול להוסיף שמיר קצוץ ! 5 דקות הכנה!!!!
מגיש:
מקור: מגיק פלאס
שתף את המתכון