הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלקי עוף
4 תפוחי אדמה
שמן
מרק עוף
תבלינים : מלח, כורכום
אופן ההכנה
מניחים סיר עם מעט שמן על האש
מכניסים פנימה את חלקי העוף, מומלחים מעט
מטגנים מעט, עד שהעוף מקבל מעט צבע מכל צדדיו
מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומנמיכים את הלהבה
בינתיים, חותכים את תפוחי האדמה לקוביות
מטגנים את תפוחי האדמה בצ'יפסר או במחבת בשמן עמוק
מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים לסיר עם העוף
מוסיפים כף כורכום ו- 2 כוסות מרק עוף ,לערבב היטב שהכורכום יספג
מבשלים על להבה קטנה במשך 30 דקות
להגיש חם.
בתאבון
מגיש:
מקור: אמא (איציק)
שתף את המתכון