הוראות הכנה
מרכיבים
נתח בשר בקר מס' 5
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
1 כף רסק עגבניות
3-4 שיני שום כתוש
2 כפות שמן
1 כוס מים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים את הבשר לחתיכות בינוניות (העדפה אישית קטנות)
מטגנים את השום הכתוש עד להזהבה מוסיפים את התבלינים כמון,פפריקה,מלח ופלפל שחור
מערבבים ומוספים את הבשר מבשלים דקה או שתיים ומוסיפים כף רסק עגבניות ומים עד לכיסוי הבשר מבשלים בערך שעה או עד שהבשר התרכך
מגיש:
מקור: אמא (אiרי)
שתף את המתכון