חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת צפיחית בדבש (טארט טאטין)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת צפיחית בדבש (טארט טאטין) brשל הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט
עוגת צפיחית בדבש (טארט טאטין)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת צפיחית בדבש (טארט טאטין) brשל הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים למילוי:
תבנית מלבנית 33x27
2 ק"ג תפוחים קלופים מגולענים ופרוסים לפרוסות או 4 קופסאות אננס
200 גרם חמאה
200 גרם דבש
100 גרם סוכר
לעוגת תופין דבש:
200 גרם חמאה
500 גרם סוכר
100 גרם דבש
וניל
4 ביצים
320 גרם קמח
4 כפיות אבקת אפייה
2/3 כפיות מלח
300 מ"ל חלב
אופן ההכנה
מבשלים במחבת את החמאה, הדבש והסוכר עד שהסוכר נמס. מוסיפים את התפוחים או האננס ומבשלים עד שהתפוחים או האננס מתרככים ומקבלים צבע קרמל. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מסדרים את התפוחים או פלחי האננס על התבנית ושופכים את הקרמל על התפוחים או האננס.
אופן הכנת העוגה:
מנפים יחד את הקמח, המלח ואבקת האפייה. מקציפים את החמאה והסוכר לקרם תפוח ואוורירי, מוסיפים תוך כדי הקצפה את הדבש והווניל, מוסיפים 2 כפות קמח במהירות איטית, את הביצים אחת אחת ומערבבים.
מוסיפים את החלב במהירות איטית לסירוגין עם הקמח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוזגים את העיסה על התפוחים ואופים בחום של 180°c כ-30 דקות עד שהסכין יוצאת יבשה. מקררים והופכים את העוגה על מגש הגשה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: בן עמי ברתיני שביט
שתף את המתכון