חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט עגבניות בטעם של בית (סלט דודו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט דודו של אידי מאשדוד brלאידי יש חבר כאח ששמו דודו סוויסה brלפני 25 שנה לאידי היתה מסעדת דגים קטנה (בצומת רלקס) brדודו היה נוהג להגיע מידי יום למסעדה ולבקש שיעשו לו סלט עגבניות כמו brשל אמא שלו פשוט וטעים מאז דבקה למנה השם "סלט דודו" brגדולתו של הסלט היא בפשטותו העדינה
סלט עגבניות בטעם של בית (סלט דודו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט דודו של אידי מאשדוד brלאידי יש חבר כאח ששמו דודו סוויסה brלפני 25 שנה לאידי היתה מסעדת דגים קטנה (בצומת רלקס) brדודו היה נוהג להגיע מידי יום למסעדה ולבקש שיעשו לו סלט עגבניות כמו brשל אמא שלו פשוט וטעים מאז דבקה למנה השם "סלט דודו" brגדולתו של הסלט היא בפשטותו העדינה
הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 כף שמן זית
1 כף שמן תירס
3 שיני שום קצוצים דק
מלח
מעט פטרוזיליה
כף מיץ לימון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, מוסיפים את הפלפל החריף, את השום, שמן הזית, המלח והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
יש להגיש לאחר כ-15 דקות, אחרי שהעגבניות ספגו את הטעמים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מסעדת אידי
שתף את המתכון