חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבאב רומני "מהמוסד חיים נלו"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקבאב הרומני של חיים נלו הגיע ארצה מבוקרשט לפני 50 שנה brקבאב שמנמן עגלגל מטיף אגלי שומן ומדיף ריח שום למרחקים וטעמו טעם שלא נגמר
קבאב רומני "מהמוסד חיים נלו"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקבאב הרומני של חיים נלו הגיע ארצה מבוקרשט לפני 50 שנה brקבאב שמנמן עגלגל מטיף אגלי שומן ומדיף ריח שום למרחקים וטעמו טעם שלא נגמר
הוראות הכנה
מרכיבים
קבב רומני קלאסי עם מטבל שום
המרכיבים (ל-4-5 סועדים):
1 ק"ג בשר בקר טחון (תערובת של פלדה ושפונדרה יכולות להיות מצויינות)
7-8 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
2 כפיות אבקת סודה לשתייה מומסות בחצי כוס מים פושרים
1 כפית טימין או אורגנו
רוטב שום:
200 גרם שום טרי כתוש
1 כף שמן
1/2 כפית מלח
1 פלפל חריף קצוץ
1/2 כוס מי סודה
אופן ההכנה
1.מערבבים היטב את הבשר הטחון עם שאר המרכיבים למעט תמיסת הסודה לשתייה.
טועמים ומתקנים תיבול.
2.יוצקים בהדרגה את תמיסת הסודה תוך כדי ערבוב. מכסים את הכלי ומעבירים את הבשר
למקרר למשך לילה שלם.
3.לאחר שהתערובת נחה במשך הלילה לשים אותה היטב ויוצרים קבבים.
4.צולים את הקבב על גריל בחום הנמוך ביותר, תוך סיבוב מתמיד,
עד שהוא צלוי היטב מכל צידיו.
רוטב שום: מערבבים את כל המרכיבים יחד. טועמים ומתקנים תיבול.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עופר נלו
שתף את המתכון