חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דגים הונגרי (הלאסלה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק דגים מדהים מהמטבח ההונגרי "הלאסלה"
מרק דגים הונגרי (הלאסלה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק דגים מדהים מהמטבח ההונגרי "הלאסלה"
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קרפיון מנוקה ופרוס (אפשר לבקש ממוכר הדגים)
3 בצלים בינוניים
חצי ק"ג תפוחי אדמה
2 פלפלים ירוקים מתוקים
1 פלפל ירוק חריף
1 עגבנייה
מיץ מחצי לימון
כף וחצי פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
מלח
קמצוץ סוכר
אופן ההכנה
1.קולפים את הבצלים ותפוחי האדמה ופורסים לפרוסות.
2.חותכים פלפלים לטבעות וקוצצים את העגבנייה.
3.מניחים את פרוסות הבצלים בסיר ומעליהם מסדרים
תפוחי אדמה, פרוסות דג וטבעות פלפלים. מעליהם מניחים
עגבנייה חתוכה.
4.מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל ואבקת מרק ובצל מטוגן.
5.יוצקים כ - 6 כוסות מים ואת מיץ הלימון. מבשלים על אש נמוכה כ45 דקות עד לריכוך.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מכל הבא ליד
שתף את המתכון