הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג חזה בקר עם שומן חתוך קוביות
2-3 עצמות מח
3 זנבות הודו מעושנים או 3 קבנוסים חתוכים לטבעות
4 סלקים מגוררים גס
3 גזרים מגוררים גס
3 בצלים שלמים
5 שיני שום קלופות
5 תפוחי אדמה שלמים
כוס רסק עגבניות
מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
כרוב לבן גדול חתוך לרצועות
אופן ההכנה
1.מניחים בסיר עמוק את הבשר, זנבות ההודו, הסלק והגזר. מכסים במים
ומבשלים 10 דקות.
2.מוסיפים את הבצלים, השום, תפוחי האדמה, רסק העגבניות, הסוכר,
המלח, הפלפל, מיץ הלימון ומים כדי כיסוי. מבשלים כשעה.
3.מוסיפים את הכרוב וממשיכים לבשל עוד כשלוש שעות על אש נמוכה.
4.מוציאים את הבצל ותפוא"ד לצלחת הגשה.
5.מגישים את המרק ומקשטים בפטרוזיליה טרייה
מגיש:
מקור: מכל הבא ליד
שתף את המתכון