הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בסקויטים פתי בר מרוסקים
100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
100 גרם מרגרינה או חמאה
1/2 קופסה של ממרח תמרים
1/4 כוס דבש
1 כף סוכר חום
50 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
3 כפות מים
קוקוס לגלגול הכדורים
אופן ההכנה
בקערה גדולה לשים את הבסקויטים המרוסקים ואגוזי הפקאן.
לחמם בסיר את שאר המצרכים מלבד הקוקוס עד לקבלת עיסה חלקה והמסת הסוכר.
לצקת את העיסה על הסקויטים לערבב ולצנן כ-15 דקות. בידיים מעט רטובות לעשות
כדורים קטנים ולגלגל בקוקוס. לקרר כשעתיים לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון