חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף/בשר עם אטריות ביצים (ברודו רשת'ה בדאחה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נוהגים להגיש בארוחה המפסקת לקראת הצום - brברודו רשת'ה בדחה (מרק אטריות ביצים) עם נתחי עוף/בשר
מרק עוף/בשר עם אטריות ביצים (ברודו רשת'ה בדאחה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נוהגים להגיש בארוחה המפסקת לקראת הצום - brברודו רשת'ה בדחה (מרק אטריות ביצים) עם נתחי עוף/בשר
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לברודו (מרק צח)
8 כוסות מים
6-8 נתחי עוף או בשר (מומלץ שריר/כתף)
עלה כרפס (סלרי)
קורט מלח
החומרים לבצק האטריות:
4 ביצים
כף שמן
כפית מלח
קמח (כמות,לפי הצורך)
אופן ההכנה
אופן הכנת הברודו:
מרתיחים את המים בסיר, מוסיפים את נתחי העוף/הבשר, עלה הכרפס (סלרי) וקורט מלח, ומרתיחים עד שהעוף/הבשר מתבשל.
אופן הכנת האטריות:
מערבבים בקערה את הביצים, השמן והמלח ומוסיפים קמח עד קבלת בצק נוח לרידוד.
מחלקים את הבצק ל 4- חלקים, מרדדים על משטח מקומח כל חלק לעלה דק מאוד (אפשר במכונה לרידוד פסטה).
מקמחים כל עלה ומקפלים על ארבע לאותו כוון, כך שתתקבל רצועה ארוכה.
חותכים בסכין רצועות דקות מהצד הרוחבי הצר, פותחים הרצועות ומפזרים על שולחן לייבוש.
מכניסים את האטריות לברודו, שכבר התבשל, ומבשלים מס' דקות נוספות.
אופן הרכבת תבשיל הברודו והאטריות:
לאחר שהעוף/בשר התבשל, מוציאים אותם מהמרק, מביאים לרתיחת המרק שוב ומוסיפים את האטריות ומבשלים על להבה בינונית במשך מס' דקות עד שהאטריות מתבשלות.
אופן ההגשה:
מוזגים לצלחת המרק עם האטריות ומוסיפים נתחי העוף/הבשר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נונה מרי
שתף את המתכון