הוראות הכנה
מרכיבים
מיכל שמנת מתוקה מוקצפת לקצף נוקשה
250 גרם שוקולד לבן מומס
6 טבעות אננס
¼ כוס רום
כפית חמאה
3 כפות דבש
חופן שערות קדאיף אפויות
אופן ההכנה
מקפלים את השמנת עם השוקולד המומס ומכניסים למקרר לשעה. מחממים את הדבש והחמאה במחבת וצולים את טבעות האננס שתיים עד שלוש דקות. מוזגים את הרום לאננס, משלהבים ומבשלים שתיים עד שלוש דקות נוספות.
מניחים בצלחת הגשה לבנה כף משערות הקדאיף, מעליהן מניחים את טבעת האננס ומעל כף גדושה ממוס השוקולד הלבן. מזגגים בעזרת הרוטב שנותר במחבת ומעטרים בשבבי שוקולד לבן ועלה נענע.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון