חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל אורז הודי עם חלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל אורז הודי עם חלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת אורז בסמטי מלא עם שיבולת שועל ועדשים "10 דקות" של סוגת
2 כוסות מים רותחים
½1 כפיות מלח
½ כפית כורכום
½ כפית כמון
½ כפית פלפל שחור
½1 כפיות כוסברה טחונה
1 מקל קינמון
1 גזר בינוני קלוף וקצוץ
1 כוס שעועית ירוקה טריה חתוכה לחתיכות באורך 3-4 מ"מ
1 כוס חלב קוקוס
2 עגבניות קטנות קצוצות
1 שן שום גדולה קצוצה
כוסברה קצוצה
בוטנים קצוצים לקישוט
שומשום לקישוט
יוגורט להגשה
אופן ההכנה
שמים את תוכן חבילת האורז בסיר עם המים הרותחים ושאר המרכיבים מלבד חלב הקוקוס, העגבניות, השום, הכוסברה וחומרי הקישוט. מביאים לרתיחה עדינה, מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית כחמש דקות. יוצקים פנימה את חלה הקוקוס ומוסיפים את העגבניות והשום. בוחשים קלות ממשיכים לבשל עוד חמש דקות או עד שהנוזלים נספגים כמעט לגמרי. מורידים מהאש ומשאירים מכוסה בצד כ-10 דקות.
מעבירים לקערת הגשה נאה ומקשטים בכוסברה, בשומשום ובבוטנים. מגישים עם היוגורט.
מגיש: dylam
מקור: פיליס גלזר לסוגת
שתף את המתכון