חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מג'דרה עם תערובת אורז מלא ועדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מג'דרה עם תערובת אורז מלא ועדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת תערובת אורז מלא עם אפונה ועדשים אדומות "10 דקות" של סוגת
2 עלי דפנה
8 כוסות מים רותחים
½1 כפיות מלח
1 כף חמאה (או שמן זית) 2 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים קצוצים גס
½ כפית קינמון
1 כפית פלפל אנגלי
קורט כורכום
¼ כוס צנוברים קלויים
נענע או פטרוזיליה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
מערבבים את תערובת האורז והעדשים בסיר עם המים הרותחים, עלי הדפנה והמלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות. מכסים ומעמידים בצד ל-10 דקות נוספות. מסננים את הנוזלים, מסלקים את עלי הדפנה ומעבירים לקערה.
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת. מטגנים את הבצל להשחמה. מוסיפים את התבלינים ואת תערובת האורז וממשיכים לטגן תוך כדי בחישה כ-3 דקות. מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את הנענע או הפטרוזיליה.
מגיש: dylam
מקור: פיליס גלזר לסוגת צילום מכל הבא ליד
שתף את המתכון