הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות
4 בצלים
1 חציל
2-4 פלפלים ירוקים חריפים
מלח גס
שמן זית
מיץ לימון
אופן ההכנה
קולים את העגבניות, הפלפלים והבצלים על אש גלויה עד שקליפתם משחירה מכל הכיוונים. לאחר צינון קל של הירקות הקלויים מקלפים אותם בקפדנות (תוך כדי הקפדה שלא לשטוף אותם במים בכדי לא לאבד את טעמי הצליה). חותכים את העגבניות והבצלים לקוביות גדולות.
מסירים לפלפלים את הגבעולים. מרחיקים בזהירות את כל הגרעינים, קוצצים ומעבירים לקערה עם העגבניות והבצלים.
קולים את החציל על אש גלויה מכל הכיוונים עד שמוכן. קולפים את החציל בזהירות ומוסיפים את בשר החציל לקערה עם שאר הירקות הקלויים. מוסיפים מלח גס ושמן זית לפי הטעם ןמערבבים. מוסיפים מעט מיץ לימון, מערבבים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: עיתון מעריב
שתף את המתכון