הוראות הכנה
מרכיבים
8 בצלי שאלוט
5-6 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
4-5 פלפלים חתוכים לקוביות
300 גרם בשר לחי חתוך לקוביות
200 גרם בשר זנב חתוך לרצועות או קבויות
4-5 נקניקיות צ'וריסו
4-5 נקניקיות מרגז
3 ליטר ציר בקר
2 כפות כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
½ כף שומשום
שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
צורבים קלות את הנקניקיות ונתחי הבשר ומעבירים לסיר קרמי. מוסיפים את השאלוט, תפוחי האדמה, הפלפלים והתבלינים ומחממים על אש גבוהה כארבע דקות. מוסיפים את ציר הבקר ומכסים. מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך כחמש שעות.
מגישים עם אורז מאודה ושעועית שחורה.
מגיש:
מקור: מסעדת סושי סמבה
שתף את המתכון