חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטריקוט במלית פטריות יער ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אנטריקוט במלית פטריות יער ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג נתח אנטריקוט טרי
½ סלסלת פטריות שמפיניון
½ סלסלת פטריות פורטבלו
10 גרם תערובת פטריות מיובשות
300 מ"ל ציר בקר
300 מ"ל יין אדום
500 גרם ירקות שורש (סלרי, כרישה, גזר, בצל)
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
½ צרור ריחן קצוץ
2 ענפי טימין
4 שיני שום כתושות
מלח ים
פלפל שחור גרוס טרי
שמן זית
אופן ההכנה
משטחים את האנטריקוט בין שתי יריעות ניילון נצמד לקבלת שכבה אחידה. מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס טרי ומעסים אותו היטב. חותכים את הפטריות לפרוסות אחידות ודקות ומקפיצים בשמן זית ושום. מוסיפים עשבי תיבול קצוצים דק ומתבלים במלח ופלפל. מסננים להגרת עודפי הנוזלים. ממלאים את הבשר בפטריות, מגלגלים וקושרים בחוט שפגאט.
במחבת חם עם מעט שמן סוגרים את גלילת האנטריקוט ממכל הצדדים. מעבירים לתבנית. קולפים, שוטפים וקוצצים גס את ירקות השורש ומאדים בסיר רחב עם מעט שומן. מוסיפים ציר בקר ויין ומביאים לרתיחה. מעבירים לתבנית עם הגלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשעה וחצי עד שעתיים, מקפידים לסובב את הנתח כל 20 דקות. מוציאים את הגלילה ושומרים במקום חם.
פורסים את הגלילה, מניחים בצלחת הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון