חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק טלה במלית בשרים, חמוציות ואמרטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק טלה במלית בשרים, חמוציות ואמרטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 שוק טלה טרי במשקל 3 ק"ג, מפורק מהעצם
מלח
פלפל שחור
1 כף משחת קארי
2 כפות שמן אגוזים
שוט אמרטו
שמן זית
למלית: 150 גרם בקר טחון
מעט שמן זית
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום כתושות
150 גרם חמוציות מיובשות
1 צרור נענע קצוצה
מלח
פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט מגורר
100 גרם כבד עוף נקי וקצוץ
שוט אמרטו
אופן ההכנה
מערבבים את השמן והתבחינים ומעסים את השוק מבפנים ומבחוץ.
למלית: מחממים שמן זית בווק ומטגנים את הבצל והשום. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשנה את צבעו. מוסיפים את שאר החומרים, מטגנים קלות ומצננים. ממלאים את השוק בתערובת המילוי וקושרים היטב.
מניחים את שוק הטלה על תבנית צלייה וצולים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד להשחמה. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות וממשיכים לצלות עוד שעה וחצי.
מצננים מעט ופורסים.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון