חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קראפלאך לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במתכון המקורי הכנת קראפלאך דורש המון עבודה וסבלנות הכנת בצק, brהכנת מילוי להשטיח את הבצק, להוציא עיגולים בכוס ולמלואת אחד אחד brצריך להיות סבתא פולניה חביבה לטרוח בכל זה brלקנות מוכן בקטרינג או בסופרמרקט לא כל אחד יכול להרשות לעצמו br brכך נולדה ההמצאה קראפלאך לעצלנים ,כשתנסו את המתכון ותגיבו brאל תשכחו לתת את הקרדיט לגולדי הקשיש.
קראפלאך לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במתכון המקורי הכנת קראפלאך דורש המון עבודה וסבלנות הכנת בצק, brהכנת מילוי להשטיח את הבצק, להוציא עיגולים בכוס ולמלואת אחד אחד brצריך להיות סבתא פולניה חביבה לטרוח בכל זה brלקנות מוכן בקטרינג או בסופרמרקט לא כל אחד יכול להרשות לעצמו br brכך נולדה ההמצאה קראפלאך לעצלנים ,כשתנסו את המתכון ותגיבו brאל תשכחו לתת את הקרדיט לגולדי הקשיש.
הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי
1בצל קצוץ
200 גרם בשר בקר טחון
3 כפות שמן
מלח פלפל שחור לפי הטעם
לצימחונים
במקום הבשר
1קופסה פטריות חתוכות
1תפוח אדמה גדול
1בצל קצוץ
מלח פילפל שחור
לבצקניות
2כוסות קמח
1ביצה
1 כוס מים
מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
הכנת המילוי
מטגנים בסיר רחב בשמן את הבצל יחד עם הבשר הטחון
בוחשים ומפוררים את הבשר מנמיכים את האש ומתבלים
במלח ופילפל
הכנת הבצק
בוחשים את כל המרכיבים עד שמקבלים בצק ניוקי רך
אם לא מספיק רך להוסיף מים
לסיום מדליקים אש נמוכה בסיר עם המילוי
בכפית קטנה מוציאים פיסות בצק ומניחים על המילוי
כל פעם במקום אחר, זאת הסיבה שהכל נעשה בסיר רחב
ןמכסה מתאים.
שסימנו את כל הבצק מכסים את הסיר
מנמיכים את האש ומאדים חמש דקות אחרי חמש דקות
פותחים מכסה מערבבים ומאדים עוד חמש דקות
בסרטון לטגן בצל בלי רח במטבח
מגיש: גולדי61
מקור: המצאת המחבר
שתף את המתכון