הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גרגרי רימון
2 גבעולי בצל ירוק חתוך לפרוסות
2 כוסות עלי רוקט
100 גרם שקדים קלויים בקלייה ביתית
לרוטב: 1 כף דבש
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
1 כפית מיץ זנגביל טרי
½ פלפל צ'ילי קצוץ לקוביות קטנטנות
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מניחים בקערה גדולה את גרגרי הרימון, עלי הרוקט, השקדים והבצל הירוק ומערבבים קלות. בצנצנת קטנה ואטומה מנערים היטב את כל חומרי הרוטב. יוצקים את הרוטב מעל הסלט, מערבבים קלות ומגישים.
מגיש:
מקור: מכביתון
שתף את המתכון