חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל לוביה יבשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לוביה יבשה תוספת מדהימה בטעמה בריאה ומזינה
תבשיל לוביה יבשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לוביה יבשה תוספת מדהימה בטעמה בריאה ומזינה
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר` לוביה יבשה מושרת למשך לילה
2 בצל קצוץ
2 שיני שום פרוסות דק
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
1.5 כפיות כמון
מלח לפי הטעם
מיץ מחצי חצי לימון סחוט
מים רותחים
אופן ההכנה
1.בסיר עם שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה.
2.מורידים את הסיר מהאש, מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב.
3.מחזירים את הסיר לאש ומוסיפים את הלוביה.
4.מוסיפים מים עד לגובה הקטניות, מתבלים אך לא מוסיפים את המלח!! , מבשלים עד אשר
הלוביה מתרככת - כשעה - ממליחים,מוסיפים את מיץ הלימון מערבבים ומכבים את האש.
5.יש לבדוק במהלך הבישול אם יש מספיק מים - אם חסר, אז להוסיף מעט.
בסוף הבישול לא נשארים הרבה מים בסיר, אלא ממש מעט בקרקעית.
אפשר להגיש עם אורז לבן ולהתענג
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: הבלוג של CooknBake
שתף את המתכון