חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצת עין בסגנון פיצה של השף הנפלא - ינאי מהצפון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף ינאי הוא פשוט אדם יצירתי...אם מתוכננת ארוחה מפתיעה...הוא כבר יימצא דרך לעשות brהפתעה מקורית וטעימה - לאחר ניסוי וטועמים הוחלט - מיד לשתף את חובבי המטעמים ביקום. brולשף ינאי - תודה רבה. אגב אם יש ילדים בארוחה...הם יהנו ממנה.
ביצת עין בסגנון פיצה של השף הנפלא - ינאי מהצפון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף ינאי הוא פשוט אדם יצירתי...אם מתוכננת ארוחה מפתיעה...הוא כבר יימצא דרך לעשות brהפתעה מקורית וטעימה - לאחר ניסוי וטועמים הוחלט - מיד לשתף את חובבי המטעמים ביקום. brולשף ינאי - תודה רבה. אגב אם יש ילדים בארוחה...הם יהנו ממנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
רוטב לפיצה - שימורים
גבינה מגורדת
מעט אורגנו טרי/יבש
מלח
שמן זית
פלפל שחור
אופן ההכנה
במחבת טפלון שמים מעט שמן
מכניסים 4 ביצים בזהירות עם ה''עין''
מייד שמים מעל כל ביצה כפית של רוטב פיצה
ואחר כך אורגנו,מלח,פלפל, גבינה מרוסקת
ואז מכסים את הביצים בעודם במחבת עם מכסה
ל 3 דקות כדי שהחום יקריש את הגבינה עם הרוטב
וברגע שצבע הביצה יפה ויש דמיון לפיצה - להוציא
ולחלק לכל סועד חלק משלו:עין שלמה עם התוספות מסביבה...
חלה או לחם טרי ואתם נהנים. בתאבון.
טיפ - לא חייב אך ממש מטריף: להכין גרד של מעט גבינת פיקורינו בצלחת וממש בהגשה
בצלחת -לפזר מעט מעל הביצה/פיצה. (זה הרגע שבו הגבינה הזו חוגגת-אליפות).
מגיש: kransh389
מקור: השף ינאי מהצפון
שתף את המתכון