חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פול ירוק בשמיר (בקלה) בסגנון חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פול ירוק עם התרמילים טובל בשמיר מאכל מדהים בטעמו המיוחד brתוספת שהולכת מצויין לצד אורז לבן
פול ירוק בשמיר (בקלה) בסגנון חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פול ירוק עם התרמילים טובל בשמיר מאכל מדהים בטעמו המיוחד brתוספת שהולכת מצויין לצד אורז לבן
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פול בתרמילים או 800ג'ר פול ירוק קפוא
6 שיני שום טרי פרוס דק
1 כוס שמיר קצוץ
1/4 כוס שמן זית
1/4כוס מים
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה קצוצה לקישוט / אפשר גם קוסברה
אופן ההכנה
- שוטפים היטב את הפול מוצאים משני צדדיו את חוטי התרמיל וקוטמים מעט
- פותחים את התרמילים ומוציאים את פולי הפול שוטפים גם את הפולים וגם את
התרמיל עצמו.
- מטגנים את שיני השום הפרוס בשמן זית
- כשהשום מתרכך מוסיפים את הפול והתרמילים לטיגון קל מוסיפים את השמיר
- מערבבים קלות ומייד מוסיפים את הפול ואת המים
- מביאים לרתיחה וסוגרים את הסיר עם מכסה
- מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות ומערבבים מידי פעם, מוסיפים מים אם צריך.
- כאשר הפול רך מוסיפים את המלח והפלפל
- לבשל מספר דקות ולכבות את הגז
- מוסיפים את המיץ לימון ומערבבים
- מעבירים לכלי הגשה ומוסיפים את הפטרוזיליה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אידה
שתף את המתכון