הוראות הכנה
מרכיבים
4 מלפפונים טריים בגודל בינוני
לתחמיץ:
4 כפות חומץ
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כף סוכר
2 כפות שמיר קצוץ טרי
אופן ההכנה
לשטוף את המלפפונים ולהוריד את הקצוות, לא לקלוף.
לפרוס את המלפפונים לפרוסות דקות ואחידות (אפשר עם מנדולינה) ולהעביר לכלי נוח לערבוב עם התחמיץ.
לערבב את חמרי התחמיץ ולהוסיף למלפפונים הפרוסים.
להוסיף שמיר קצוץ ולערבב.
להניח במקרר לשעה לספיגת טעמים.
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון