הוראות הכנה
מרכיבים
2 מיכלי שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג
2 כפות ליקר קפה או ברנדי
250 גר' גבינה לבנה
300 גר' בישקוטים
כוס נס קפה בלי חלב
6 כפות ברנדי או ליקר קפה
שוקולד מריר מגורר גס
תבנית 22X28
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת, הליקר והפודינג לקצף יציב.
מוסיפים גבינה ומקציפים עוד דקה
מערבבים קפה וליקר בקערה
טובלים את חצי הבישקוטים ומסדרים בתבנית
שמים חצי מהמלית
מסדרים על זה עוד שכבה של בישקוטים טבולים
שמים את חצי המלית הנותר
מצננים לפחות שעתיים במקרר (ככל שיהיה יותר זמן יספוג טעמים)
מפזרים מעל שוקולד מגורר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון