הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כרובית קטנה חתוכה לחתיכות קטנות ככל האפשר
2 כפות שמן
בצל בינוני
גזר בינוני, מגורר גס
חצי שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
5 כוסות מרק עוף צח מרוכז
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה
שמים בקערה את פרחי הכרובית ויוצקים עליהם מים רותחים ומניחים לעמוד.
בינתיים מטגנים בצל בשמן עד לריכוך.
מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים מרק ורסק.
מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה.
מסננים את הכרובית ומוסיפים לסיר.
מבשלים עוד כחצי שעה ברתיחה קלה.
כדאי לטעום ולבחון התיבול.
מוסיפים פטרוזיליה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון