חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בורגול ודלעת צלויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בורגול ודלעת צלויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
2 כפות סילן
מלח
פלפל שחור
1 כף חומץ בלזמי
1 כוס בורגול שטוף ומסונן
1 בצל קצוץ דק
1/2 כוס חמוציות מיובשות
פטרוזיליה קצוצה
צנוברים קלויים
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת מרק עוף
1/2 1 כוסות מים
אופן ההכנה
לשים את קוביות הדלעת בתבנית אפיה לצקת מעט שמן זית, מלח פלפל שחור גרוס סילן
וחומץ בלזמי. לערבב טוב ולהכניס לתנור כ-45 דקות ב-200 מעלות.
בסיר לחמם שמן זית ולטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף בורגול וחמוציות, לערבב לתבל
במלח,פלפל שחור , ואבקת מרק עוף. להוסיף 1/2 1 כוסות מים, להביא לרתיחה, להוריד
לאש בינונית ולבשל בסיר מכוסה חלקית עד שהמים נספגים בבורגול , בערך 10-15 דקות.
להוסיף פטרוזיליה ודלעת לערבב , לכסות את הסיר, להניח מבודד בין הסיר לאש ולבשל
עוד כ-15-20 דקות.
לפני ההגשה לפזר צנוברים קלויים.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון