חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה הפוכה של השף רפי כהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה הפוכה "חמש דקות" brאת המתכון הבא אפשר להכין תוך חמש דקות, כשמתים מרעב ואין כוח לחכות. brזאת בעצם שקשוקה שהתהפכה – הביצים למטה והירקות למעלה
שקשוקה הפוכה של השף רפי כהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה הפוכה "חמש דקות" brאת המתכון הבא אפשר להכין תוך חמש דקות, כשמתים מרעב ואין כוח לחכות. brזאת בעצם שקשוקה שהתהפכה – הביצים למטה והירקות למעלה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עגבנייה אדומה ובשלה קצוצה (אפשר קלופה)
2-3 ביצים
1 שן שום קצוצה
1 פלפל ירוק חריף נקי מגרעינים וקצוץ (אפשר לא חריף)
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1.מחממים מחבת עם מחצית מכמות שמן הזית ומוסיפים פנימה את הביצים
(הפעם עם כל החלבון) ומטגנים כדקה.
2.מערבבים בקערה את העגבניות, השום, הפלפל חריף, מלח ופלפל שחור עם יתרת כמות
שמן הזית ומוסיפים למחבת על גבי הביצים, מכסים את המחבת ומבשלים כ-2 דקות
נוספות או עד שהחלמון מבושל למחצה. מגישים ואוכלים ישר מהמחבת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף רפי כהן
שתף את המתכון