הוראות הכנה
מרכיבים
1 עגבנייה אדומה ובשלה קצוצה (אפשר קלופה)
2-3 ביצים
1 שן שום קצוצה
1 פלפל ירוק חריף נקי מגרעינים וקצוץ (אפשר לא חריף)
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1.מחממים מחבת עם מחצית מכמות שמן הזית ומוסיפים פנימה את הביצים
(הפעם עם כל החלבון) ומטגנים כדקה.
2.מערבבים בקערה את העגבניות, השום, הפלפל חריף, מלח ופלפל שחור עם יתרת כמות
שמן הזית ומוסיפים למחבת על גבי הביצים, מכסים את המחבת ומבשלים כ-2 דקות
נוספות או עד שהחלמון מבושל למחצה. מגישים ואוכלים ישר מהמחבת.
מגיש:
מקור: השף רפי כהן
שתף את המתכון