חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות קוואקר וצימוקים של מיקי שמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קוואקר וצימוקים brעוגיות בריאות וטעימות מאד.
עוגיות קוואקר וצימוקים של מיקי שמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קוואקר וצימוקים brעוגיות בריאות וטעימות מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה
300 גרם סוכר דמררה (½1 כוסות)
1 ביצה + 1 חלמון
כפית תמצית וניל
החומרים היבשים:
60 מ"ל חלב (¼ כוס)
140 גרם קמח (1 כוס)
100 גרם שיבולת שועל (קוואקר)
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/3 כוס צימוקים לבנים
אופן ההכנה
1.מכניסים לקערת המיקסר עם בוחש גיטרה את החמאה, הסוכר, הביצים, תמצית וניל ואת החלב. מערבבים הכול במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית במשך כשתי דקות.
2.משלבים את כל החומרים היבשים בתערובת ומערבבים במהירות איטית עד שנוצרת
תערובת אחידה וחלקה.
3.מוציאים את התערובת לשולחן העבודה. נעזרים בקערית מים וטובלים את האצבעות במים
4.לוקחים מעט מהתערובת ומניחים כדורים קטנים במרווח של 3 ס"מ אחד מן השני בתבנית
אפייה מרופדת בנייר אפייה.
5.מכניסים לתנור ב- 180°c למשך 12-15 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מתכון של הקונדיטור מיקי שמו צילומים הבלוג של ני3נו3ית
שתף את המתכון