הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית סיליקון מעוצבת(אני בחרתי ב שושנה )
2 שמנת מתוקה
כוס וחצי חלב
1 אינסנט פודינג וניל(אפשרי עם פיצפוצי שוקולד)
רבע כוס סוכר
1 גביע של גבינה לבנה 5 אחוז 500 גרם
ביסקויטים של פתי בר בטעם שוקולד( להגדרת ניגוד - הצבעים)
1 כוס חלב
תמצית וניל
אופן ההכנה
1. מתיזים שמן על כל שטח תבנית הסילקון
2. במיקסר שמים סוכר +שמנת מתוקה+ אינסטנט וניל+חלב(כוס וחצי) מקציפים על מהירות גבוהה לקרם בהיר מוסיפים את הגבינה לבנה בתנועת קיפול
3. מורידים חצי מהתכולה לתבנית הסילקון
4.מערבבים בצלחת חלב עם כפית תמצית וניל טובלים את הביסקוויטים לכמה שניות
ונועצים בתוך הקרם בערך בין 8-10 ביסקוויטים
5. מכסים בקרם שנותר ומכניסים למקפיא מכוסה בניילון נצמד
אחרי 6 שעות מוציאים הופכים את התבנית על צלחת גדולה מתגלה השושנה ביפיה
.7מגרדים שוקולד מריר או חלב מעל...
מגיש:
מקור: קארין גורן עם שינויים משלי
שתף את המתכון