חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גלידה מהממת בטעמה..שבעיצובה השתמשתי בתבנית סיליקון בצורת שושנה...אין מילים.. brשווה הכנה ..
עוגת גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גלידה מהממת בטעמה..שבעיצובה השתמשתי בתבנית סיליקון בצורת שושנה...אין מילים.. brשווה הכנה ..
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית סיליקון מעוצבת(אני בחרתי ב שושנה )
2 שמנת מתוקה
כוס וחצי חלב
1 אינסנט פודינג וניל(אפשרי עם פיצפוצי שוקולד)
רבע כוס סוכר
1 גביע של גבינה לבנה 5 אחוז 500 גרם
ביסקויטים של פתי בר בטעם שוקולד( להגדרת ניגוד - הצבעים)
1 כוס חלב
תמצית וניל
אופן ההכנה
1. מתיזים שמן על כל שטח תבנית הסילקון
2. במיקסר שמים סוכר +שמנת מתוקה+ אינסטנט וניל+חלב(כוס וחצי) מקציפים על מהירות גבוהה לקרם בהיר מוסיפים את הגבינה לבנה בתנועת קיפול
3. מורידים חצי מהתכולה לתבנית הסילקון
4.מערבבים בצלחת חלב עם כפית תמצית וניל טובלים את הביסקוויטים לכמה שניות
ונועצים בתוך הקרם בערך בין 8-10 ביסקוויטים
5. מכסים בקרם שנותר ומכניסים למקפיא מכוסה בניילון נצמד
אחרי 6 שעות מוציאים הופכים את התבנית על צלחת גדולה מתגלה השושנה ביפיה
.7מגרדים שוקולד מריר או חלב מעל...
מגיש: רותם דבי
מקור: קארין גורן עם שינויים משלי
שתף את המתכון