הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם נתח אנטריקוט מובחר חתוך לקוביות בגודל ביס
2 כפות שמן זית
½ כפית פלפל שחור גרוס
מעט מלח גס
נוזלי שרייה של פטריות פורצ'יני (ככוס)
אופן ההכנה
מניחים את קוביות הבשר בקערה גדולה ויוצקים מעל את שמן הזית. מוסיפים את המלח והפלפל ומעסים את קוביות הבשר היטב. מוסיפים את נוזלי השרייה של הפטריות ומשהים במקרר למשך כשעה. משפדים את הבשר על שיפודי במבוק ששרו קודם לכן במים (למניעת שריפתם). מניחים על גריל פחמים למידת הצלייה הרצויה.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון