חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות אלפחורס (מעדן)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי לשמור את העוגיות במקרר על מנת שריבת החלב לא תימס.
עוגיות אלפחורס (מעדן)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי לשמור את העוגיות במקרר על מנת שריבת החלב לא תימס.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם חמאה
- 200 גרם אבקת סוכר
- 3 חלמוני ביצה
- 1 פודינג ריבת חלב
- 200 גרם קורנפלור
- 1 21 כוסות קמח תופח
- חצי כפית אבקת סודה לשתיה
- צנצנת של ממרח ריבת חלב.
- חצי כוס קוקוס לציפוי העוגה
אופן ההכנה
- במיקסר מעבדים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת קרם.
- מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים.
- על משטח עבודה מקומח, מרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ.
- מניחים על נייר אפיה ואופים בתנור מחומם בחום בינוני של 160-170 מעלות למשך 10-15 דקות עד שהעוגיות בהירות ויציבות.
- אחרי שהעוגיות מתקררות, מורחים את החלק החלק בממרח ריבת חלב וסוגרים בעוגיה נוספת.
- מגלגלים את צידי העוגיות בקוקוס ומניחים בקופסא.
- מומלץ לשמור את העוגיות במקרר על מנת שקרם הריבת חלב לא יימס.
הרבה אופטימיות!!!!!
מגיש: שרונית
מקור: חברה
שתף את המתכון