הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם חמאה
- 200 גרם אבקת סוכר
- 3 חלמוני ביצה
- 1 פודינג ריבת חלב
- 200 גרם קורנפלור
- 1 21 כוסות קמח תופח
- חצי כפית אבקת סודה לשתיה
- צנצנת של ממרח ריבת חלב.
- חצי כוס קוקוס לציפוי העוגה
אופן ההכנה
- במיקסר מעבדים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת קרם.
- מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים.
- על משטח עבודה מקומח, מרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ.
- מניחים על נייר אפיה ואופים בתנור מחומם בחום בינוני של 160-170 מעלות למשך 10-15 דקות עד שהעוגיות בהירות ויציבות.
- אחרי שהעוגיות מתקררות, מורחים את החלק החלק בממרח ריבת חלב וסוגרים בעוגיה נוספת.
- מגלגלים את צידי העוגיות בקוקוס ומניחים בקופסא.
- מומלץ לשמור את העוגיות במקרר על מנת שקרם הריבת חלב לא יימס.
הרבה אופטימיות!!!!!
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון