חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם מרגז, גרגירי חומוס ופלפלים יבשים של השף רפי כהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם מרגז, גרגירי חומוס ופלפלים יבשים מנה מדהימה
פסטה עם מרגז, גרגירי חומוס ופלפלים יבשים של השף רפי כהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם מרגז, גרגירי חומוס ופלפלים יבשים מנה מדהימה
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פסטה יבשה (רצוי פוזילי) מבושלת מחצית מהזמן המצויין על האריזה
4 פלפלים יבשים מתוקים, רחוצים ונקיים מזרעים - חצויים לאורך
4 שיני שום קצוצות
1 כוס (לאחר שהושרו ובושלו ) גרגירי חומוס שבושלו במי מלח
3 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות
8 נקניקיות מרגז מאיכות טובה מטוגנות במחבת עם מעט שמן זית (לא לגמרי - כחצי דרך)
1 פלפל ירוק חריף פרוס
1 כוס מים
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף פלפל שחור גרוס
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1.מחממים מחבת רחבה, מוסיפים את שמן הזית, העגבניות, הפלפלים היבשים ושיני השום
ומטגנים כמה שניות.
2.מוסיפים את המים, המלח, הפלפל והפפריקה ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים כ-5 דקות.
3.קוצצים גס את הנקניקיות המטוגנות ומוסיפים למחבת. מביאים שנית לרתיחה ומוסיפים את
הפסטה המבושלת, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
4.יוצקים לצלחות ומזלפים שמן זית.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף רפי כהן ממסעדת רפאל (צילום: ירון ברנר)
שתף את המתכון