חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירה חורפית של בשר צלעות, ירקות שורש ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירה עשירה ומחממת המתאימה לכימעט כל יום חורפי או לבישול בשטח.
קדירה חורפית של בשר צלעות, ירקות שורש ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירה עשירה ומחממת המתאימה לכימעט כל יום חורפי או לבישול בשטח.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג בשר צלעות ללא עצם
שמן זית
בקבוק יין אדום
8-7 בצלצלים
ראש שום
4-5 תפ"א
סלרי שורש
שורש פטרוזיליה
מלח
פלפל
אבקת מרק ציר בשר
פטריות
וכל מה שבה לכם להכנים חתוך לקוביות בינוניות/גדולות
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180-190°c . (בסיר כזה שאפשר להכניס לתנור) מחממים שמן זית על הלהבה הגדולה בגז וכשמתחיל השמן לעשן מוסיפים את הבשר ואוטמים אותו.
מוציאים את הבשר ומשחימים את הבצל ואת שיני השום (לא לקלף את השום). כשמוזהב להוסיף את שאר הירקות ולטגן עוד כמה דקות. להחזיר את הבשר לסיר ולערבב ככה שיהיה הכל בכל מקום. מוסיפים את התבלינים מעל הכל ושוטפים אותם עם בקבוק יין אדום.
לא להוסיף שום נוזלים אחרים!!! אחרי שהכל רותח מכסים במכסה ומכניסים לתנור חם.
נותנים לתבשיל להיתבשל בתוך הסיר לפחות שעתיים. במצב אופטימאלי שלוש שעות עושות עבודה טובה. אפשר להציץ פעם או פעמיים במשך הבישול ולהוסיף נוזלים אבל לא לערבב בשום אופן.
להגיש עם אורז לבן, סלט ירוק והמון יין אדום טוב.
בתיאבון
מגיש: winston
מקור: אישי
שתף את המתכון