חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שושני בצק עלים פיצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר להכין ביחד עם ילדים שיהיו אח''כ גאים במתכון.
שושני בצק עלים פיצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר להכין ביחד עם ילדים שיהיו אח''כ גאים במתכון.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצק עלים צרפתי רצוי על בסיס חמאה - ויש!
300 גרם גבינה מגוררת עמק
1 שקית גבינת פרמזן מגוררת השף הלבן
1 רוטב לפיצה בשימורים כמו רסק עגבניות
תיגבור לרוטב:
כפית אורגנו , קורט אבקת שום, 2 כפות שמן זית, קורט פלפל שחור ומעט מלח.
1ביצה לציפוי
20 זייתים מגולענים קצוצים דק,דק
אופן ההכנה
מעבירים את הבצק עלים מהמקפיא למקרר כ 12 שעות לפני העבודה איתו.
מכינים את הרוטב כולל התיגבור בקערה אחת.
מאחדים בקערה את 2 סוגי הגבינות ומפוררים כאילו בהכנסת אוויר.
שמים בקערית נוספת את הזייתים הקצוצים.
מקציפים את הביצה במזלג ומניחים בהיכון עם מברשת.
מחממים תנור ל 200°c.
תבנית מוכנה עם נייר אפיה.
פותחים את הבצק ומחלקים לשניים.
מורחים מעט רוטב פיצה, מפזרים בעדינות גבינה וזייתים
מגלגלים וסוגרים יפה את הבצק
ואז חותכים לפרוסות של 2 ס''מ עובי לפחות.
ומניחים בשכיבה על הנייר אפיה בתבנית, מניחים אותם ברווח של אצבע וקצת
מאחת לשניה, כנ''ל עושים בחצי הבצק השני.
מושחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור לבערך 17 דקות עד שהמאפה
יפה בצבע חום צהוב אדום כתום ונוצץ מבעבוע רוטב וגבינה
מקררים כ- 7 דקות ואז ניתן לחלץ בעדינות את המאפים
לכלי הגשה יפה, לדאוג לירקות חתוכים טריים ,גבינת קוטג' ליד ושתיה חמה.
נהדר לארוחת בוקר או בראנץ'. בתאבון!
מגיש: kransh389
מקור: מקצועי
שתף את המתכון