חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל קלוי בטחינה וצ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל קלוי בטחינה וצ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל (רצוי בלאדי אך לא חובה)
4 כפות טחינה גולמית
3-4 טיפות טבסקו
קורט מלח
קורט פלפל שחור
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
עלי כוסברה טרייה
אופן ההכנה
קולים את החציל על אש גלויה. מניחים לחציל להצטנן דקה או שתיים לאחר הקלייה. קולפים בזהירות את הקליפה החרוכה מסביב לחציל (משאירים את העוקץ לצורך ההצגה על הצלחת). חותכים את החציל לאורכו אך לא עד הסוף ל-4 (חתך אחד, סיבוב של 90 מעלות ולאחר מכן עוד חתך, מעין X גדול לאורך כל החציל). מניחים את החציל על הצלחת בצורת מניפה יפה. יוצקים את הטחינה מסביב לחציל. זורים על החציל מעט מלח ופלפל. יוצקים את הטבסקו על החציל. יוצקים גם את רוטב הצ'ילי על החציל. מפזרים מעל הכל עלי כוסברה טרייה ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון