הוראות הכנה
מרכיבים
8 טורטיות
1 ק"ג תרד טרי
3 שיני שום קצוצות
שמן זית
מלח, פלפל
500 גרם ריקוטה
150 גרם פרמזן
אגוז מוסקט
מלח
פלפל
50 גרם חמאה
3 כפות קמח
3 כוסות חלב
מלח
פלפל
חצי כוס פרמזן
אופן ההכנה
מאדים את התרד בשמן זית, שום, מלח ופלפל עד שהוא מתרכך
מוסיפים מעט אגוז מוסקט
קוצצים גס ומערבבים עם הגבינות - מקררים
מורחים את הטורטיות במילוי ומגלגלים לגליל מהודק
חתוכים כל גליל לשלושה ומניחים אנכית בכלי חסין חום
מכינים את הבשמל: מטגנים את החמאה ב, מוסיפים קמח וחלב ומבשלים עד שמסמיך
יוצקים לתבנית עם הגלילים, מפזרים פרמזן ואופים בחום של 180°c במשך כ-45 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון