חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי טונה ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי טונה ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלת פטריות שמפניון (אפשר להוסיף יותר)
1 בצל קצוץ דק
1 קופסת טונה -לסנן מהשמן
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
4 שיני שום כתושות
1/2 כוס פטרוזיליה טריה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
קמח
ביצה טרופה
פירורי לחם
אופן ההכנה
לפרוס את הפטריות ולטגן במעט שמן כ-5 דקות.לטגן את הבצל עד להזהבה עמוקה, ולהעביר
לבלנדר את הבצל המטוגן והפטריות, להוסיף את הטונה ולטחון יחד,להעביר את התערובת לקערה.
להוסיף שום, פטרוזילה, מלח, פלפל שחור, וגבינה צהובה, לערבב לטעום ולשפר תיבול.
ליצור כדורים קטנים (כ-2 ס"מ קוטר) לקמח, לטבול בביצה טרופה ופירורי לחם ,לטגן בשמן
חצי עמוק.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון