הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ראש כרוב לבן חתוך לרצועות
2 תפוזים
בצל ירוק
פקאן סיני קצוץ גס
לרוטב
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס סילן
3 כפות חומץ
סוכר לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
בקערה גדולה לשים את הכרוב . לקלוף את התפוזים ולחתוך לקוביות, להוסיף לכרוב
לקצוץ את הבצל הירוק ולהוסיף לכרוב. לערבב.
בצנצנת קטנה לערבב את כל חומרי הרוטב, לטעום ולשפר טעם. לצקת על הסלט לערבב.
לפני ההגשה לפזר פקאן סיני .
בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון