חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בינוני חתוך לרצועות עם הקליפה
1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
3 שיני שום קצוצות
300 גרם עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
1/4 כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה
3-4 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון
נענע טרייה קצוצה
אופן ההכנה
להניח את רצועות החציל במסננת להמליח ולשאיר לשעה,לשטוף ולספוג את שאריות המים.
לטגן את רצועות החציל ולהעביר למסננת על נייר סופג
במחבת רחבה לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף שום ,לערבב ולטגן יחד כחצי דקה, להוסיף
את הפטריות לטגן יחד כ-5 דקות, להוסיף את החצילים ולערבב.
להוסיף את שאר המצרכים ,לערבב לטעום ולשפר תיבול, לבשל על אש נמוכה כ-15 דקות
נוספות.
להגיש קר.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון