הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בינוני חתוך לרצועות עם הקליפה
1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
3 שיני שום קצוצות
300 גרם עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
1/4 כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה
3-4 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון
נענע טרייה קצוצה
אופן ההכנה
להניח את רצועות החציל במסננת להמליח ולשאיר לשעה,לשטוף ולספוג את שאריות המים.
לטגן את רצועות החציל ולהעביר למסננת על נייר סופג
במחבת רחבה לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף שום ,לערבב ולטגן יחד כחצי דקה, להוסיף
את הפטריות לטגן יחד כ-5 דקות, להוסיף את החצילים ולערבב.
להוסיף את שאר המצרכים ,לערבב לטעום ולשפר תיבול, לבשל על אש נמוכה כ-15 דקות
נוספות.
להגיש קר.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון