הוראות הכנה
מרכיבים
7 נתחי עוף
5-6 תפו"א קלופים וחתוכים לרבעים
3-4 ראשי שום שלמים
2 גזרים חתוכים לרצועות
לרוטב
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כפית אבקת עוף
1 כף אבקת מרק בצל
3 שיני שום כתושות
1/2 כפית כורכום
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף טימין יבש
אופן ההכנה
לסדר בתבנית גדולה את נתחי העוף ,הירקות וראשי השום .
בקערית לערבב את על חומרי הרוטב לצקת על העוף והירקות , לכסות בנייר כסף ולאפות
בחום 200 מעלות כשעה. להוריד את הכיסוי ולהמשיך לבשל בחום 200 מעלות כחצי שעה
או עד שהעוף והירקות רכים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון