חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ירקות מוחמצים בסגנון רומני. הכמויות מיועדות להכנה עבור מסעדה. brניתן לאחסן במספר כצנצנות גדולות.
כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ירקות מוחמצים בסגנון רומני. הכמויות מיועדות להכנה עבור מסעדה. brניתן לאחסן במספר כצנצנות גדולות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב גדול קצוץ גס ביד , לא לקצוץ דק, צריך להרגיש את הכרוב.
6 גזרים גדולים מגורדים גס
6 גבעולי סלרי קצוצים גס לאחר שקולפו שערות הגבעול.
צרור עלי סלרי שלמים
מיץ מ-2 לימונים
3 כוסות מים רותחים
5 כפיות שטוחות מלח
1 כוס חומץ
½ כוס שמן
אופן ההכנה
לערבב בקערה גדולה (פיילה) את הכרוב, הגזר, עלי הסלרי וגבעולי הסלרי הקצוצים. להוסיף מיץ מ-2 הלימונים.
להמיס , בקערה נפרדת, את המלח במים הרותחים, להוסיף את השמן והחומץ , לערבב היטב ולצקת מעל לירקות בקערה הגדולה.
כאן בא החלק החשוב ביותר בהכנה! לערבב את התערובת והנוזלים בידיים , ללוש ולסחוט , למעוך היטב את הכרוב בנוזלים , ממש כמו שלשים בצק. פעולה זו מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג טעמים ונוזלים. מי שיערבב את הסלט בכף, שלא יבוא אלי בטענות , רק בידיים מובטחת תוצאה טובה.
הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה ולמחרת , אחרי שהייה במקרר, אינו ניתן לעצירה.
מגיש: amitsur
מקור: : baromn10
שתף את המתכון