חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים בתחמיץ מבושל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים בתחמיץ מתאימים מאד לכל סוגי הארוחות הבשריות כמתאבנים. br יכולים לשמש כתוספת לשולחן סלטים לאירוח.
פלפלים בתחמיץ מבושל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים בתחמיץ מתאימים מאד לכל סוגי הארוחות הבשריות כמתאבנים. br יכולים לשמש כתוספת לשולחן סלטים לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלים (אפשר מצבעים שונים) חתוכים ל-4
מספר שיני שום פרוסות דק (לפי הטעם)
רוטב לבישול:
½ ליטר חומץ
750 מ"ל מים
¼ כוס סוכר
מעט מלח גס
3-4 עלי דפנה
4-5 גרגירי פלפל אנגלי שלמים
1 כפית גרגירי חרדל
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב, בסיר גדול , תוך בחישה. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך. מכניסים את הפלפלים לתחמיץ המבושל ומבשלים עוד מספר דקות עד שהפלפלים משנים מעט את צבעם.
מוציאים את הפלפלים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצנצנת . מצננים את התחמיץ עד מצב פושר ויוצקים על הפלפלים בצנצנת. מוסיפים את פרוסות שיני השום , סוגרים את הצנצנת היטב ומערבבים
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון