הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלים (אפשר מצבעים שונים) חתוכים ל-4
מספר שיני שום פרוסות דק (לפי הטעם)
רוטב לבישול:
½ ליטר חומץ
750 מ"ל מים
¼ כוס סוכר
מעט מלח גס
3-4 עלי דפנה
4-5 גרגירי פלפל אנגלי שלמים
1 כפית גרגירי חרדל
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב, בסיר גדול , תוך בחישה. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך. מכניסים את הפלפלים לתחמיץ המבושל ומבשלים עוד מספר דקות עד שהפלפלים משנים מעט את צבעם.
מוציאים את הפלפלים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצנצנת . מצננים את התחמיץ עד מצב פושר ויוצקים על הפלפלים בצנצנת. מוסיפים את פרוסות שיני השום , סוגרים את הצנצנת היטב ומערבבים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון