חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים קלויים בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דרך נוספת (לא פחות טעימה) להכנת פלפלים או גמבות בתחמיץ. br מתאים כמתאבן לכל הארוחות הבשריות.
פלפלים קלויים בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דרך נוספת (לא פחות טעימה) להכנת פלפלים או גמבות בתחמיץ. br מתאים כמתאבן לכל הארוחות הבשריות.
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
4-5 פלפלים או גמבות
כ-½ כוס חומץ
מעט סוכר (לפי הטעם)
מעט מלח
מספר שיני שום קלופות ופרוסות דק
אפשרות גיוון:
אורגנו יבש, מעט גרגירי חרדל
אופן ההכנה
מטגנים או קולים את הפלפלים (או הגמבות) עד ריכוך מלא.
מוציאים את הגבעול (נשלף בקלות עם הגרעינים) – שומרים את הנוזל הניגר מן הפלפלים (או הגמבות). מעבירים לכלי אחר את הפלפלים או הגמבות. בכלי נפרד, עם נוזלי הפלפלים, מוסיפים את החומץ – מתחילים ב-½ כוס , מעט מלח, מעט סוכר ושיני השום הפרוסות. מערבבים ,טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. יוצקים את התחמיץ על הפלפלים או הגמבות .
מעבירים לצנצנת עם מכסה. מקררים לגמרי.
מוכן עם גמר הקירור וטעים יותר אחרי ספיגת טעמים במקרר לאחר מספר שעות.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון