חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירכי עוף במחבת - עדין עדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ירכי עוף במחבת - עדין עדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 ירכיים (ניתן גם לפרוס לשני חלקים)
1 כף קמח
1 כף אבקת מרק
½ כוס מרק עוף
2 שיני שום כתוש
2 כפות מיץ לימון
1 כפית מיונז
1 כפית חרדל גרגירי
אופן ההכנה
1. מנקים את השוקיים.
2.פורסים על נייר כסף את השוקיים ומפזרים ע"י מסננת קמח מעורבב עם אבקת מרק.
3.מניחים את העוף על מחבת עם שמן לוהט למספר דקות בכל צד עז ההזהבה.
4.מערבבים ½ כוס מרק עוף צח עם שום כתוש ולימון ויוצקים על העוף.
5.מכסים את המחבת ומטגנים על אש נמוכה למשך 30 -35 דקות.
6.אחרי שהעוף מוכן ,מוציאים מהמחבת לכלי בנפרד.
מכינים רוטב -
מוסיפים כפית מיונז ופית חרדל גרגרי ומערבבים היטב עד שהרטוב מצטמצם..כ 3-4 דקות ויוצקים על העוף.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון