הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 ירכיים (ניתן גם לפרוס לשני חלקים)
1 כף קמח
1 כף אבקת מרק
½ כוס מרק עוף
2 שיני שום כתוש
2 כפות מיץ לימון
1 כפית מיונז
1 כפית חרדל גרגירי
אופן ההכנה
1. מנקים את השוקיים.
2.פורסים על נייר כסף את השוקיים ומפזרים ע"י מסננת קמח מעורבב עם אבקת מרק.
3.מניחים את העוף על מחבת עם שמן לוהט למספר דקות בכל צד עז ההזהבה.
4.מערבבים ½ כוס מרק עוף צח עם שום כתוש ולימון ויוצקים על העוף.
5.מכסים את המחבת ומטגנים על אש נמוכה למשך 30 -35 דקות.
6.אחרי שהעוף מוכן ,מוציאים מהמחבת לכלי בנפרד.
מכינים רוטב -
מוסיפים כפית מיונז ופית חרדל גרגרי ומערבבים היטב עד שהרטוב מצטמצם..כ 3-4 דקות ויוצקים על העוף.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון