הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ראש כרובית מחולק לפרחים
1 בטטה בינונית
1 סלסלת פטריות שמפניון קצוצות
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים
6 כפות פירורי לחם
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
להרתיח בסיר מים ולחלוט את הכרובית מס' דקות. לסנן, לקצוץ דק ולהעביר לקערה גדולה.
לקלף את הבטטה, לחתוך לקוביות ולבשל במים עד להתרככות, לסנן למעוך לפירה ולהוסיף
לכרובית.
לטגן עם מעט שמן את הבצל עד להזהבה חלקית,להוסיף פטריות קצוצות, ולטגן יחד כ-5 דקות.
להוסיף לקערה. לקרר מס ' דקות ולהוסיף את שאר החומרים. לערבב .
להניח בתבנית גדולה , נייר אפיה ולשמן מעט (אני משמנת עם תרסיס שמן). בידיים מעט
רטובות ליצור לביבות לשטח מעט ולהניח בתבנית.
לאפות בחום 190 מעלות כ-15 דקות. להפוך בזהירות ולאפות עוד 10-15 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון