הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 גזרים גדולים קלופים, חתוכים לאורך ופרוסים (חצאי עיגולים)
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ דק
¼ כפית שום כתוש
1 כפית שמן שומשום
1 כף רוטב סויה
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
אופן ההכנה
מבשלים את הגזרים במים רותחים עד שהם חצי מבושלים (רכים מעט אך במרכז עדיין נוקשים). מסננים ומצננים. מערבבים את הגזר המבושל חלקית עם יתר המצרכים ומעבירים למקרר למשך לפחות שעה לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון